%

554km - 9 dagen - Te voet!

€  / €5.000

Jos van Bracht

Voor Ronald McDonald Kinderfonds

Als ouder van een kind dat op 9 maanden een operatie nodig heeft in een Universitair ziekenhuis weet ik nu hoe belangrijk het is om zo dicht mogelijk bij je kind te kunnen blijven tijdens en na een ingreep, daarom ga ik als fanatiek wandelaar een nieuwe uitdaging aan...

In 9 dagen tijd álle Ronald McDonaldhuizen in Nederland te voet bezoeken... (minimaal) 554km in 9 dagen, waarbij we álle huizen aandoen.

Vertrek: Hemelvaartdag 2023!

 

50 donaties

2022 wordt 2023

Na veel wikken en wegen hebben we besloten om ons rondje een jaar in de ijskast te zetten, de reden hiervoor is tweeledig:

1. Bijna de helft van de adressen waar we zouden overnachten hebben vanwege de opvang van Oekraïense vluchtelingen te kennen gegeven niet meer beschikbaar te zijn (en dat voorlopig ook niet te zijn). Meeste van deze adressen liggen/lagen recht aan onze route. Nog afgezien van beschikbaarheid, zou dit een hoop omlopen tot gevolg hebben.

2. Ik en Risjard hebben het idee nog niet ver genoeg te zijn om ook maar een káns te maken de hele route tot een goed einde te brengen. 

Ik hoop dat we hier geen mensen mee telleurstellen, maar aan de andere kant levert het weer een extra jaar op om extra inkomsten voor Ronald McDonald te realiseren!

Laatste loodjes

De exacte planning is er eindelijk:

26-mei Groningen-Havelte 63,7km

27-mei HavelteVaassen 64,9km

28-mei VaassenNijmegen (Weurt) 63,1km

29-mei Nijmegen (Weurt)-Utrecht 62,3km

30-mei Utrecht (Archimedeslaan)-Lijmuiden 63,3km

31-mei Lijmuiden-Rotterdam 62,0km

1-jun Rotterdam-Rijen 61,5km

2-jun Rijen-Achel 59,6km

3-jun Achel-Maastricht 60,9km

 

Alle afstanden ruim boven die van de vierdaagse... Ultiem zou zijn ze allemaal te lopen, maar dat we hem (desnoods in estafette) gaan uitlopen is voor ons het voornaamste...!

554km - 9 dagen - Te voet!