Ronald mcDonaldhuis Maastricht

Door: AJ Ouwens

Gedoneerd

€ 110,00

Streefbedrag

€ 750,00

Einddatum

146 dagen

Voor: Ronald McDonald Huis Maastricht

In 2005 werd ons eerste kindje - een zoon RĂ³bin - middels een spoedkeizersnee met 28 weken geboren in het Sophia Kinderziekenhuis. Mijn vrouw had het HELLP-syndroom waardoor hij geboren moest worden anders had zij het zelf niet overleefd.

Hij kreeg na zijn geboorte een plekje op de IC waar hij zeer intensief behandeld en verzorgd is. Helaas was hij niet sterk genoeg en is hij 5 dagen na zijn geboorte overleden. Het waren 5  enorm (in-)spannende dagen waarbij je als ouders zijnde graag zoveel mogelijk bij je kind wil zijn. In ons geval een geluk dat we niet ver van het ziekenhuis af woonden.

Maar voor hoeveel ouders is dit niet het geval? Kinderziekenhuizen zijn er niet in overvloed en het is vaak maar net waar ze een plekje 'vrij' hebben om een kind op te kunnen nemen. Dat is helaas niet altijd in de buurt van waar je woont.

Daarom zijn de Ronald MC Donald huizen van onschatbare waarde. Het biedt ouders de gelegenheid om dicht in de buurt van hun kind te kunnen zijn zonder na te hoeven denken over praktische zaken. Hierdoor kunnen ouders zich volledig richten op hun kind. Voor zowel ouders als kind is dit enorm belangrijk en van onschatbare waarde! Wij spreken in dit geval uit ervaring. Daarom draag ik dit goede doel een bijzonder warm hart toe ...

Donaties en aanmoedigingen

(7 donaties)

15%

Margret Damen € 25,00
Zet hem op Arjan, je kan het.

K.R. Ouwens € 50,00
Heel veel succes en ga ervoor!!

Judith Wehrmann Krieger € 10,00
Zet hem op!

Anja van der Smissen € 10,00
Arjan Ouwens, je bent een kanjer!!

Marja Blaak € 5,00

Karin De Rijke € 5,00
Heel veel succes Arjan! Een mooi doel waar je voor loopt.

Rosalie Meijer € 5,00
Als mede vierdaagse loper en tevens loper voor een van de Ronald Mc Donald huizen (zwolle) wil ik je steunen. Heel veel succes!! Groetjes Rosalie

Berichten

Geen berichten.

Fotos

Geen fotoalbums.

Video's

Geen video's.