247-round action2 family bed blokken calendar chevron-right-blue cup daynight zon-maan EnvelopeSimple euro facebook family family Combined Shape flipflops gaming gift-together geef-samen kado group group vrijwilliger hands heart hearts-2 bike run home-walk Fill 1 houses huiskamer map Path nachtzoen open %% projects Download QR-code rolstoel Fill 1 Combined Shape siblings Combined Shape sofa star star teddy time time train twitter Combined Shape washing-machine whatsapp youtube

Bakactie

€  / €500

Marit Valentin-Gareman

Voor Ronald McDonald Kinderfonds

Voor het Ronald McDonald kinderfonds doe ik mee met de bak actie. Met deze bak actie hoop ik geld op de halen voor het kinderfonds! 

Ik kan namelijk als geen ander voorstellen dat je dicht bij je kindje wilt zijn als hij/zij opgenomen ligt. Wij hebben met onze Milou het geluk gehad dat we de eerste nacht beide mochten overnachten in het ziekenhuis en daarna mocht er 1 iemand bij haar blijven 's nachts en dat we maar 15 minuten van het ziekenhuis woonde. Helaas is dit niet altijd mogelijk en/of woont niet iedereen in de buurt van een gespecialiseerd ziekenhuis. Maar het kan ook voor ouders uitputtend zijn om continu tussen de ziekenhuismuren te zitten. Om deze reden zijn de Ronald McDonald huizen er, zo kunnen ouders dichtbij hun kind zijn en ook even zelf tot rust komen. 

Om geld in te zamelen ga ik koekjes bakken, namelijk M&M chocolat chip cookies en witte chocola macadamia koekjes.

Voor 2,50 krijg je 5 koeken, als je wilt kan je contact met me opnemen via mijn instagram pagina! @mariitx_

Steun je ook het kinderfonds?  

 

7 donaties