247-round action2 family bed blokken calendar chevron-right-blue cup daynight zon-maan EnvelopeSimple euro facebook family family Combined Shape flipflops gaming gift-together geef-samen kado group group vrijwilliger hands heart hearts-2 bike run home-walk Fill 1 houses huiskamer map Path nachtzoen open %% projects Download QR-code rolstoel Fill 1 Combined Shape siblings Combined Shape sofa star star teddy time time train twitter Combined Shape washing-machine whatsapp youtube

Berenloop Terschelling Marathon

€  / €2.000

Geert-Jan Hahné

Voor Ronald McDonald Huis Groningen

Op 24 mei 2023 werd onze prachtige zoon Noan geboren. De eerste dagen genoten we volop van hem maar al snel bleek dat er iets mis was. Na 10 dagen kwamen we er achter dat hij een aangeboren hartafwijking had. Vanuit een regio ziekenhuis kwamen wij terecht in het UMCG te Groningen en werd er een behandeling gestart. Een erg heftige en onzekere tijd voor Noan, ons en onze andere kinderen brak aan. Een tijd waarin wij aan het ziekenhuis gebonden waren en er elke dag voor onze zoon maar ook voor onze andere kinderen wilden zijn. Even heen en weer gaan naar huis was er niet bij. Gelukkig was daar het Ronald MC Donald huis Groningen! Bijna drie weken lang verbleven we op deze top plek met fantastische vrijwilligers! Geen vraag was te gek, niets was te veel en wat was het fijn om af en toe even uit het ziekenhuis te kunnen zijn om op te laden. De andere kinderen konden elk moment in het huis terecht en werden op deze manier ook betrokken bij de opname van hun broertje. Een fijne plek in een lastige tijd. Wij beseffen ons dat deze huizen waar ook in Nederland super belangrijk zijn voor ouders, broertjes, zusjes en andere familieleden van zieke kinderen. 

4 maanden later zijn wij thuis en doet Noan het erg goed! Na een operatie en een lange herstelperiode kunnen we inmiddels enorm van onze kleine man genieten. Ons leven komt weer op de rit en hier zijn wij erg blij mee. Ook hebben wij meer tijd om te ontspannen en dus is het tijd om iets terug te doen voor het Ronald MC Donald huis in Groningen!

Op zondag 5 november 2023 ga ik van start bij de Berenloop marathon op Terschelling. Tijdens deze marathon wil ik geld gaan inzamelen voor het o zo belangrijke huis in Groningen. Dit omdat het verblijf in een Ronald MC Donald huis grotendeels wordt gefinancierd door giften en ouders tijdens het verblijf zelf maar een klein gedeelte hoeven te betalen. Giften zijn dus van groot belang om de kosten voor ouders laag te houden en de huizen te kunnen laten bestaan. Om dit geld in te zamelen heb ik jullie nodig! Daarom mijn vraag: wil jij mij sponseren om nog meer ouders in een heftige periode van hun leven een 'thuis ver van huis' te kunnen geven. 

120 donaties

5 nov 2023

Startnummertje

Het startnummer is binnen 😁

QR code