247-round action2 family bed blokken calendar chevron-right-blue cup daynight zon-maan EnvelopeSimple euro facebook family family Combined Shape flipflops gaming gift-together geef-samen kado group group vrijwilliger hands heart hearts-2 bike run home-walk Fill 1 houses huiskamer map Path nachtzoen open %% projects Download QR-code rolstoel Fill 1 Combined Shape siblings Combined Shape sofa star star teddy time time train twitter Combined Shape washing-machine whatsapp youtube

De Friesche Elfstedentocht

€  / €5.000

Geerten Liesker

Voor Ronald McDonald Huis Sophia Rotterdam

Lieve familie, vrienden, iedereen,

Een speciaal verzoek dat ons zeer na aan het hart ligt. Zoals waarschijnlijk velen van jullie weten, maken wij een moeilijke tijd door. Op 30 december 2023 werd onze lieve zoon Ole geboren, een lichtpuntje in ons leven. Helaas werd Ole al snel gediagnosticeerd met ACD (Alveolaire Capillaire Dysplasie), een zeer zeldzame en ernstige longziekte (meer informatie vind je op www.stichtingacd.nl). Ondanks de ongelofelijke strijd die Ole heeft geleverd en de grote inzet van de artsen en verplegers in het Sophia Kinderziekenhuis in Rotterdam, moesten we op 22 januari 2024 afscheid nemen van onze kleine jongen. Het was een periode vol zorgen, angst en onzekerheid. Maar in deze donkere tijden vonden wij een lichtpunt: het Ronald McDonald Huis Sophia Rotterdam.

Het Ronald McDonald Huis bood ons niet alleen een plek om te verblijven dicht bij Ole, maar ook een warme en ondersteunende omgeving. Dankzij hen konden we samen zijn en Ole elke dag steunen in zijn strijd. We hoefden ons geen zorgen te maken over de reis van en naar huis, wat ons de kracht gaf om al onze energie te richten op Ole.

Nu wil ik iets terugdoen voor dit geweldige huis dat zoveel betekent voor zoveel gezinnen. Daarom heb ik besloten om op 10 augustus 2024 de Friesche Elfstedentocht af te leggen op de racefiets. Deze tocht van 235 kilometer door het prachtige Friese landschap wordt een uitdagende onderneming, maar het is belangrijk dat het Ronald McDonald Kinderfonds hun belangrijke werk kan voortzetten en andere gezinnen kunnen helpen, zoals zij ons hebben geholpen.

Elke donatie, groot of klein, maakt een verschil. Jullie bijdragen zullen helpen bij het onderhoud van het huis, het organiseren van activiteiten voor de kinderen en het bieden van een thuis ver van huis voor gezinnen in nood. Al vanaf € 60,- maken we een overnachting mogelijk voor ouders op loopafstand van hun kind in het ziekenhuis. 

Steun mij alsjeblieft in deze actie en help gezinnen zoals het onze samen te blijven in moeilijke tijden. Samen kunnen we het verschil maken.

Vanuit de grond van ons hart danken wij jullie voor jullie steun, liefde en vrijgevigheid.

Liefs, Geerten

137 donaties