%

Dextron - Aurora Roadtrip 2024

€  / €15.000

Dextron Personeel B.V.

Voor Ronald McDonald Kinderfonds

❄️ | Dextron Personeel op roadtrip

In januari 2024 doen wij, Patrick Reintjes en Hugo Harmsen van Dextron Personeel, mee aan de Aurora Roadtrip voor het Ronald McDonald Kinderfonds. Van 4 januari tot en met 13 januari 2024 maken wij een trip naar de poolcirkel.

 

De roadtrip start in Nederland en op basis van coördinaten en andere opdrachten worden we door de verschillende Scandinavische landen gevoerd en zal ons tot ver boven de poolcirkel brengen. Met metershooge sneeuwwanden, bergpassen passeren in konvooi, kuddes elanden en temperaturen tot wel -40 graden, is het een flinke uitdaging!
 

We rijden deze tocht voor het Ronald McDonald Kinderfonds. Zij zorgen er voor dat zieke kinderen en hun familie dicht bij elkaar kunnen zijn. Ze krijgen geen subsidie en functioneren dankzij 1.900 vrijwilligers, sponsors en donaties. We hebben jouw hulp nodig om deze actie tot succes te maken. Doneer direct via onderstaande link en draag jouw steentje bij voor dit mooie fonds.

Ons avontuur zal op diverse social media te volgen zijn, onder leiding van Marianne van Helden van Studio Gráfico. Wij hopen dat jullie de komende tijd met ons meeleven en onze inzet waarderen door middel van een gulle donatie aan het Ronald McDonald Kinderfonds.
 

#auroraroadtrip #inactievoorronaldmcdonald #poolcirckel #dextronpersoneel

46 donaties