%

FC Westland vs Galibier

€  / €2.700

Patrick van Dijk

Voor Ronald McDonald Huis Den Haag

Na een fantastische tocht in '22 naar de top van de Mont Ventoux zijn de boys van FC Westland er weer klaar voor om dit jaar de top van de Galibier en eventueel omliggende bergen te beklimmen. In de periode van 2-7 juni zullen deze diehards weer de strijd aangaan tegen de elementen van hun eigen lichaam en de natuur. Het doel is minmaal een keer de beklimming te halen, maar wie weet smaakt het naar meer.

Deze mooie en zware tocht doen we wederom voor het goede doel en daarbij proberen we net als afgelopen jaar zoveel mogelijk dagen te sponsoren, zodat de ouders dicht bij hun kind kunnen verblijven. Een nacht in het huis kost €75 en wij mogen max €60 voor ons rekening nemen. Het overige deel loopt via de ouders en de verzekering. Al het geld dat gedoneerd wordt gaat meteen naar het Ronald Mac Donald Huis en wij doen alleen ons werk tegen de berg(en). 

De fantastische tocht doen we met hetzelfde team als in ‘22 en dat zijn Bram Schippers, Jeroen Kleijn, Tino van Dijk, Wouter Dankelman, Remco van Daal, Michel Hoogwerf, Erwin Toet en Patrick van Dijk

 

14 donaties