%

Hardlopen helpt!!!

€  / €4.200

Pauline Snaterse

Voor Ronald McDonald Huis Utrecht

Ik wil in actie komen door middel van: hardlopen, hardlopen en nog eens hardlopen. 42 kilometer: dit is de afstand van mijn huis in Ermelo naar het Ronald McDonald Huis in Utrecht. Het huis waar ik 10 jaar geleden met open armen werd ontvangen voor een verblijf in verband met de ziekenhuisopname van mijn dochter Sara. (zie persoonlijke pagina). Ik weet hoe het is om in een machteloze situatie te zitten, waarbij je alle steun nodig hebt en een rustig thuisbasis.

Nu het goed gaat met Sara en ik in een redelijk rustig vaarwater zit wil ik in actie komen. Ik wil in actie komen voor het Ronald McDonald huis door de marathon van Rotterdam te lopen. Deze zal plaatsvinden op 11 april 2021. Ik ga hier het komende half jaar voor trainen. Ik zal jullie op de hoogte houden van het proces er naartoe via socialmedia. Het trainingsschema voor de marathon betreft een pittig schema wat een behoorlijke aanslag op mijn tijd zal zijn. Maar het is voor een super belangrijk doel!! 

Het Ronald Mc Donald Kinderfonds ontvangt geen subsidie van de overheid. Het kan alleen maar draaien dankzij vrijwilligers, donateurs en sponsoren. Het doel is om 4200 euro op te halen: voor elke kilometer 100 euro! Ik wil jullie dan ook heel graag vragen om samen met mij dit doel te steunen.

Jij geeft, ik loop hard: samen steunen we het Ronald McDonald Huis!


 

 

 

 

54 donaties