Lego Love

Door: Karlijn Toebast

Gedoneerd

€ 0

Streefbedrag

€ 777,77

Einddatum

156 dagen

Voor: Ronald McDonald Huis Groningen

Hoi!

Ieder jaar rond de verjaardag van Ryvo organiseer ik een actie om geld in te zamelen voor het Kinderfonds. Dit jaar gaan we geen koekjes bakken maar heb ik bedacht om tijd, aandacht en energie te steken in de start-up van ‘Lego L-O-V-E’.
 
Een bedrijfje dat zich richt op het doorgeven en recyclen van *geluksmomentjes*. 50% van onze jaaropbrengst doneren we aan het Ronald McDonald Kinderfonds.
 
Ben jij ook Lego fan en wil je in 2021 iedere maand een ander legopakket in elkaar zetten?
Of draag jij dit idee een warm hart toe en wil je sponsor worden van dit duurzame bedrijfje?
 
Kijk snel op de website van ‘Lego L-O-V-E’ en doe nu een voorinschrijving óf laat me weten dat je sponsor wilt worden dan stuur ik je een tikkie.
 
De website! Kijk hier voor meer informatie: https://legolove802633097.wordpress.com
 
Bedankt -ook namens het Kinderfonds- en algemeen directeur Ryvo,
Karlijn
 
PS. We starten eerst in Eelderwolde/Groningen misschien later uitbreiding in andere delen van NL.
 
******
December 2013 belandde onze jongste zoon -binnen een week nadat hij gezond thuis geboren was- opeens op de IC. Hij bleek hyperbillirubine te hebben. Een enorme rollercoaster die je niemand toewenst. Wij woonden destijds op steenworp afstand van het ziekenhuis UMCG. Er zijn ook gezinnen die verder weg wonen van de beste zorg. Een Ronald McDonald huis is dan een fijn alternatief om dicht bij je zieke kind te kunnen zijn. Het gaat nu supergoed met Ryvo, het is een heerlijk ventje!!

Omdat we dankbaar zijn dat wij het zo goed hadden en hebben organiseren we traditiegetrouw in de decembermaand een actie om geld in te zamelen voor het Kinderfonds. Dit jaar in 2020 geen koekjes verkoop maar de start-up van Lego Love. Een organisatie die zich bezig houdt met het recyclen van geluksmomentjes voor alle deelnemers van Lego Love én 50% van onze jaarwinst doneren we aan het Kinderfonds.

Doe jij met ons mee?

Berichten

Geen berichten.

Fotos

Geen fotoalbums.

Video's

Geen video's.