247-round action2 family bed blokken calendar chevron-right-blue cup daynight zon-maan EnvelopeSimple euro facebook family family Combined Shape flipflops gaming gift-together geef-samen kado group group vrijwilliger hands heart hearts-2 bike run home-walk Fill 1 houses huiskamer map Path nachtzoen open %% projects Download QR-code rolstoel Fill 1 Combined Shape siblings Combined Shape sofa star star teddy time time train twitter Combined Shape washing-machine whatsapp youtube

Noah & Lotte 1 jaar!

€  / €100

Noah & Lotte Brink

Voor Ronald McDonald Huis Nijmegen

Lieve Vrienden en Familie,

Het is alweer bijna een jaar geleden dat wij geboren zijn in het ziekenhuis in Nijmegen. Wij lagen daar een paar weekjes tot wij sterk en zwaar genoeg waren om naar het ziekenhuis in Tiel te verhuizen.

Het was voor onze papa en mama heel fijn dat ze dicht bij ons mochten slapen in het Ronald McDonaldhuis, hierdoor konden we namelijk elke dag wel 2 keer heel lang knuffelen. Mama kon elke dag  lekker verse melk brengen en soms kwam papa een keertje extra bij ons kijken als mama een dutje deed.

Papa en mama hebben hebben verteld dat ze het hier heeeeel fijn vonden. Het Ronald McDonald huis is wel afhankelijk van donaties. Als je zieke kindjes hebt in het ziekenhuis, hoef je maar €15 euro per nacht te betalen om er te slapen, zodat je niet de grote extra geldzorgen hebt voor een duur hotel.


Wij hebben voor onze verjaardag een wensenlijstje gemaakt met cadeautjes, maar als je nou ECHT niet kan kiezen vinden we het heel fijn als je een donatie doet aan het Ronald McDonald huis in Nijmegen. Zo kunnen andere ouders ook bij hun zieke kindjes in de buurt zijn. Dit is heel fijn voor de ouders, maar nog veel fijner voor de kindjes, want papa en mama dichtbij is echt wel het allerfijnst.

 

Veel liefs en we zien jullie graag op ons verjaardagsfeestje.

 

Dikke knuffel van Noah & Lotte

7 donaties