%

Sponsorloop Wassenaar - Noordwijk

€  / €3.000

FitValue B.V.

Voor Ronald McDonald Huis Leiden

FitValue sponsort de komende 3 jaar een gastenkamer in het Ronald McDonald huis Leiden. Met acties willen wij extra geld ophalen voor dit goede doel.

Daarom organiseren wij op 30 september 2022 een sponsorloop over het strand van Noordwijk. 100% van de opbrengst gaat naar het Ronald McDonald Huis in Leiden. 

Waarom sponsoren wij een Ronald McDonald Huis?
Twee collega’s weten uit eigen ervaring wat een Ronald McDonald Huis betekent als je kind ernstig ziek is. Dennis verbleef twee weken in het Huis in Utrecht vanwege een operatie van zijn zoon, en Sven maakt(e) meerdere keren gebruik van het Rotterdamse Huis toen zijn zoon in het ziekenhuis opgenomen was. Dit is voor FitValue een van de redenen om zich te verbinden aan een Ronald McDonald Huis. De keuze viel op Leiden vanwege de ligging van het kantoor van FitValue in Nieuw-Vennep.

Waarom een sponsorloop?
FitValue stimuleert de medewerkers en mensen om hen heen om fit te zijn en te blijven, dus een sportieve actie om bij te dragen aan het Ronald McDonald Huis kon niet uitblijven. In plaats van alleen geld doneren, willen we echt betrokken zijn bij het Huis.
Op pagina 8 in het (t)Huis magazine lees je meer over onze verbintenis aan het Huis in Leiden.

Wat gaan we doen?
We gaan met een groep (partners, relaties en familie van FitValue) 20 kilometer wandelen over het strand van Wassenaar naar Noordwijk. Aansluitend overhandigen wij de cheque aan het Ronald McDonald Huis Leiden. 

Zij kunnen elke donatie gebruiken om gezinnen te helpen op de momenten wanneer dat nodig is. Help je mee?

 

136 donaties