%

studenten voor Ronals McDonald huis

€  / €1.500

Thijs Pietersen

Voor Ronald McDonald Huis Leiden

​​Beste bezoekers,

Wij zijn studenten voor het Ronald McDonald Huis Leiden. In het Ronald McDonald Huis worden zelf geen kinderen behandeld, maar het belangrijkste mediecijn voor de kinderen verblijft hier wel, Familie. In het huis kunnen ouders die een ernstig ziek kind hebben die in het LUMC ligt verblijven. Veel mensen wonen ver van Leiden en kunnen hierdoor niet vaak naar hun kind komen. Moet u zich bedenken een ernstig ziek kind omringt door allemaal piepende apperaturen, met geen idee wat er nou werkelijk met hem/haar an de hand is. Dan komt er nog eens bovenop dat zijn ouders, broetjes/zusje hem/haar mischien maar eens in de drie dagen kunnen zien. Een kind heeft liefde en familie nodig in zo'n moeizame tijd. Daarom vragen wij u voor een donatie naar keuze om het Ronald MCdonald huis betaalbaar te houden.

Wat betaald de familie:

De familie zelf betaald maar €15 per overnachting de werkelijke kosten zijn €75 euro. Het €60 verschil word door betrokken donateurs en sponsoren.

Wat als het huis vol is:

Het liefst bieden wij natuurlijk ruimte aan elk gezin dat dicht bij zijn kind wil zijn, maar soms doet de situatie zich voor dat al onze kamers bezet zijn. In dat geval kom je op een wachtlijst en zoeken wij samen met jou naar een andere oplossing, zoals een hotel in de buurt waar je met korting kunt overnachten.

Wij willen u in iedergeval erg bedanken voor u aandacht en tijd. Mocht u nog willen doneren kan dat natuurlijk en zijn wij en de families u eeuwig dankbaar. Het bedrag maakt niet uit groot en klein zijn allemaal welkom alle kleine beetjes helpen. Bedankt voor uw aandacht en nog een fijne dag.