247-round action2 family bed blokken calendar chevron-right-blue cup daynight zon-maan EnvelopeSimple euro facebook family family Combined Shape flipflops gaming gift-together geef-samen kado group group vrijwilliger hands heart hearts-2 bike run home-walk Fill 1 houses huiskamer map Path nachtzoen open %% projects Download QR-code rolstoel Fill 1 Combined Shape siblings Combined Shape sofa star star teddy time time train twitter Combined Shape washing-machine whatsapp youtube

Taart In De Tuin in Heeze

€  / €250

sophie breuer

Voor Ronald McDonald Huis Zuidoost Brabant

Van 3 tot en met 7 juni is de tuin van Kinderboerderij "De Hoeve" geopend. Op het terras van deze sfeervolle locatie kunt u een heerlijk stuk gebak, koffie, thee en fris krijgen. Dit wordt allemaal verzorgd door de leerlingen van "De Berkenschutse". De opbrengst van deze actie is voor het Ronald Mc. Donald kinderfonds. 

 

Onze sterren 

Tijdens Taart in de Tuin zijn onze leerlingen de sterren. Zij zorgen ervoor dat u op het terras van Kinderboerderij "De Hoeve" voorzien wordt van heerlijk gebak en een smaakvol kopje koffie of thee. Onze 'kanjers' staan zelf in de keuken om bijzondere taarten te maken. Andere leerlingen laten zien hoe gastvrij en behulpzaam ze zijn. Tevens zijn er planten te koop die tijdens de lessen groen gekweekt zijn. Kortom: Onze sterren stralen voor u.  

 

Goede doel 

Dit jaar gaat de opbrengst van Taart in de Tuin naar een bijzonder doel. Het Ronald McDonald Kinderfonds zorgt er al meer dan 35 jaar voor dat zieke kinderen en hun familie dicht bij elkaar kunnen zijn. Zieke kinderen voelen zich namelijk beter met hun ouders, broertjes en zusjes in de buurt. Ouders houden de zorg beter vol met een rustplek dicht bij hun zieke kind. 

Samen hopen we van harte er heel veel taart gegeten wordt zodat we op vrijdag 07 juni 2024 een mooi bedrag kunnen dat overhandigen aan dit prachtige doel. 

 

Mooie combinaties 

Een mooie combinatie om naar de kinderboerderij te komen. is  'Rondje Kempenhaeghe" op vrijdag 07 juni, een hardloopwedstrijd waar alle leerlingen van De Berkenschutse aan deelnemen. Wat is er dan de leerlingen aanmoedigen en daarna een heerlijk stuk taart, een wafel of muffin te komen eten met familie of vrienden. Iedereen is welkom. Hoe meer calorieën jullie er doorheen ja

gen, hoe meer pecunia voor ons doel. (Overigens hebben we ook Petunia's.) 

 

Iedereen welkom 

Uiteraard kun je langskomen met je klas of groep. Je bent meer dan welkom. Vorig jaar was het erg druk. Vandaar dat we willen vragen om dit van te voren aan ons door te geven via deze link (klik hier)

We kunnen dan rekening houden met eventuele drukte en/of een tafel voor je reserveren. 

 

Zegt het voort.... 

Taart in de tuin laat de leerlingen van Berkenschutse stralen. Onze sterren kunnen laten zien waar goed in zijn. U komt toch ook voor een kopje koffie, thee en een lekker stuk taart. 

 

 

1 donatie