247-round action2 family bed blokken calendar chevron-right-blue cup daynight zon-maan EnvelopeSimple euro facebook family family Combined Shape flipflops gaming gift-together geef-samen kado group group vrijwilliger hands heart hearts-2 bike run home-walk Fill 1 houses huiskamer map Path nachtzoen open %% projects Download QR-code rolstoel Fill 1 Combined Shape siblings Combined Shape sofa star star teddy time time train twitter Combined Shape washing-machine whatsapp youtube

VVN loopt voor Nina

€  / €5.000

Veilig Verkeer Nederland

Voor Ronald McDonald Kinderfonds

Een hele tijd geleden alweer ontvingen wij (de collega's van Veilig Verkeer Nederland) het nieuws van collega Rivkah dat het niet goed ging met Nina, haar pasgeboren dochter. Nina bleek een zeldzame hartafwijking te hebben en het zag er niet goed uit. Voor het hele gezin was (en is) dit balanceren op een heel dun koordje. Van dag tot dag leven en hopen dat het goed blijft gaan is een way of life geworden.

Vorig jaar tijdens het jubileumfeest trof ik Rivkah sinds dat treurige bericht weer voor de eerste keer. Rivkah heeft ondertussen haar werk weer opgepakt en met Nina gaat het naar omstandigheden goed; ze is vrolijk en lijkt zelf niet erg onder de indruk van haar kwaal. Dat geeft natuurlijk ook weer wat lucht voor de rest van het gezin. Een medische oplossing is er echter (nog) niet. 

Hoe Rivkah met deze situatie omgaat, iedere dag weer positief in het leven staat en ook weer vol passie met VVN bezig is, dat is een inspiratiebron voor velen van ons. We willen als collega's daarom graag iets voor Rivkah en haar gezin doen, een hart onder de riem steken, laten weten dat we er voor haar zijn. 

Daarom gaan we voor Nina (en het hele gezin van Rivkah) geld inzamelen voor de goede doelen die Rivkah in het bijzonder een warm hart toedraagt. Op deze pagina doneer je aan Stichting Kinderfonds (Ronald McDonald). 

Uiteraard gaat het hier niet alleen om Nina maar voor alle zieke kinderen is het fijn als papa en mama in de buurt kunnen zijn (Ronald McDonald).  

 

Wat willen wij gaan doen?

Samen met ongeveer 30 collega's doen we mee aan het hardloopevent in Amersfoort op 26 mei. Iedereen kan zelf kiezen aan welk onderdeel hij/zij meedoet. 

  • 15 kilometer wandelen
  • 10 kilometer hardlopen
  • Supporteren  / Meehelpen bij organisatie

 

Geld inzamelen

Alle collega's die meedoen gaan in het eigen netwerk geld inzamelen. 

 

 

 

177 donaties

VVN bedankt alle donateurs

VVN is een Topteam