%

Fly By Manu & Ronald McDonald Kinderfonds

€  / €5.000

Manuel Wisse

Voor Ronald McDonald Kinderfonds

In actie voor Ronald McDonald Kinderfonds.

dit fonds is zo belangrijk voor zoveel mensen, en je beseft eigenlijk pas als je het zelf nodig hebt. ook ik was altijd er zo gemakkelijk onder en dacht van ach ik kijk wel eens een keertje. tot 10-05-22 toen werd mijn zoontje met spoed gehaald en gebracht naar het sophia kinderziekenhuis rotterdam. de eerste 3 nachten heb ik bij mijn vrouw geslapen in het ziekenhuis, daarna ging zij terug naar huis om voor onze andere zoon te zorgen en na een half jaar ziekenhuis in en uit had ze wel de behoefte om lekker thuis te zijn. 

en daar stond ik, wat nu ik kon dat kleine kwetsbare mannetje toch niet alleen laten ik wou bij hem zijn en blijven maar ook ik heb nachtrust nodig op en neer rijden naar huis was voor mij geen optie.

toen kwam het Ronald McDonald Kinderfonds met een slaapplaats letterlijk naast de deur ik kon 24/7 binnen en buiten gaan en naar mijn zoontje kijken wanneer ik maar kan.

wat een geweldig fonds is dit dankzij alle donaties kan je voor weinig geld daar slapen douchen en even tot rust komen, ook hebben ze er een grote zaal met kookeilanden waar je je eigen eten kan klaar maken. ik heb hier een week geslapen en echt wat een respect naar de vrijwiligers die dit mogenlijk maken. 

toen ik daar alleen zat heeft dit mij aan het denken gezet en vond ik dat ik daar met mijn bedrijf ook wat voor moest doen. 

ik doneeer maandelijk een bepaald bedrag en voor elke factuur die ik uitschrijf gaat er een aantal % ook naar het fonds. 

 

maar omdat ik iedereen deze mogenlijkheid wil geven en gun start ik ook deze extra actie.   we gaan met zijn allen zoveel mogenlijk proberen op te halen voor dit fonds.   

als je daarom dit leest maak even wat over naar het fonds al is het maar een klein beetje, samen staan we sterk en samen maken we het verschil.

DUS 

DONEER DONEER DONEER DONEER