247-round action2 family bed blokken calendar chevron-right-blue cup daynight zon-maan EnvelopeSimple euro facebook family family Combined Shape flipflops gaming gift-together geef-samen kado group group vrijwilliger hands heart hearts-2 bike run home-walk Fill 1 houses huiskamer map Path nachtzoen open %% projects Download QR-code rolstoel Fill 1 Combined Shape siblings Combined Shape sofa star star teddy time time train twitter Combined Shape washing-machine whatsapp youtube

Lopen voor een Lach: Prime Dental Alliance's Urban Trail Avontuur

€  / €2.000

Evi Wijnen

Voor Ronald McDonald Huis Zuidoost Brabant

Op 17 december 2023 neemt Prime Dental Alliance deel aan het Urban Trail hardloopevenement in Eindhoven. Een initiatief dat niet alleen draait om sportieve prestaties maar ook om het ondersteunen van een nobel doel. Het team van Prime Dental Alliance heeft zich enthousiast ingeschreven om geld in te zamelen voor het Ronald McDonald Kinderfonds.

Het opgehaalde geld wordt integraal gedoneerd aan het Kinderfonds. Prime Dental Alliance ziet deze sportieve uitdaging als een kans om samen te komen, niet alleen als collega's maar als een gemeenschap die zich inzet voor een hoger doel.

Dus, op 17 december 2023, wanneer de straten van Eindhoven worden gevuld met hardlopers die hun krachten bundelen voor het Urban Trail-evenement, staat Prime Dental Alliance schouder aan schouder, rennend om een glimlach op het gezicht van gezinnen waarvan kinderen in het ziekenhuis liggen.

34 donaties