%

Draag een (LEGO)steentje bij

€  / €1.300

Max en Sem Noldus

Voor Ronald McDonald Huis Maastricht

Ronald McDonald Huis Maastricht bestaat 25 jaar en staat voor de uitdaging om het Huis toekomstproof te maken voor de volgende 25 jaar. En daar kun jij bij helpen!

Wij, Max en Sem, hebben namelijk een hele toffe LEGO-set: een replica van het allereerste Ronald McDonald Huis ter wereld. Deze willen wij samen met jullie in elkaar zetten.

Bij elke €0,50 die jij doneert, bouwen wij een steentje. Met meer dan 2600 LEGO-blokjes, willen we uiteindelijk zo'n € 1.300,- ophalen voor Ronald McDonald Huis Maastricht. En natuurlijk krijgt het LEGO Huis uiteindelijk ook een mooi plekje in Huis Maastricht.

Met iedere donatie maak jij dus een stukje bouwwerk mogelijk. Maar meer nog een 'thuis' dichtbij het ziekenhuis voor gezinnen met een ernstig ziek kind! Ons streefbedrag staat gelijk aan 21 overnachtingen in het Huis, en dus 3 weken lang elke avond een nachtzoen van mama en papa voor een ziek kindje in het ziekenhuis.

Doneer zoveel steentjes als je wil. Hoe meer steentjes, hoe meer wij kunnen bouwen en hoe meer het Huis kan bouwen aan haar toekomst!

30 donaties

Bouwen maar!