247-round action2 family bed blokken calendar chevron-right-blue cup daynight zon-maan EnvelopeSimple euro facebook family family Combined Shape flipflops gaming gift-together geef-samen kado group group vrijwilliger hands heart hearts-2 bike run home-walk Fill 1 houses huiskamer map Path nachtzoen open %% projects Download QR-code rolstoel Fill 1 Combined Shape siblings Combined Shape sofa star star teddy time time train twitter Combined Shape washing-machine whatsapp youtube

Halve Marathon voor het Ronald McDonald Huis Leiden

€  / €500

Roos van Dasselaar

Voor Ronald McDonald Huis Leiden

Beste allemaal,

Op 12 mei 2024 ren ik de halve marathon van Leiden (21.1km) voor het Ronald McDonald Huis Leiden. Ik hoop zoveel mogelijk geld op te halen om zoveel mogelijk ouders een thuis ver weg van huis te kunnen bieden!

Sinds november 2021 werk ik als vrijwilliger in het huis en zie ik met eigen ogen hoe belangrijk het is om als ouder dichtbij je kind in het ziekenhuis te kunnen zijn en hoe belangrijk de Huizen zijn voor deze ouders.

Zelf heb ik in 2017 lang in het WKZ in Utrecht gelegen. Mijn ouders hebben toen een tijd in het huis in Utrecht geslapen. Het was zo fijn om hun dag en nacht dichtbij mij te kunnen hebben. Dat is de voornaamste reden waarom ik het zo belangrijk vind om iets terug te doen, zowel in de vorm van vrijwilligerswerk, als nu dus ook door mij te laten sponsoren tijdens de halve marathon! Alle kleine beetjes helpen, dus ik hoop dat jullie allemaal wat willen bijdragen :)

Voor alle ouders om dichtbij hun kind te kunnen zijn, en (in mijn geval) voor alle kinderen om hun ouders dichtbij te hebben! 

Met vriendelijke groet,

Roos

38 donaties

Helaas geblesseerd

Lieve allemaal,

Helaas moet ik mededelen dat ik een stressfractuur heb opgelopen aan mijn linkervoet en dus de halve marathon over 2,5 week niet zal kunnen gaan rennen. Ik baal hier heel erg van en vind het super jammer.

Maaar jullie hebben natuurlijk niet voor niets gedoneerd, het geld gaat nog steeds een hele hoop ouders en kinderen helpen en ik beloof bij deze dat zodra het weer kan, ik alsnog een halve marathon ga rennen!! Dus die halve marathon die komt er sowieso!