%

Hobbelschommel voor Ronald McDonald

€  / €700

Rianne de Jong

Voor Kindervallei

Ha,

Op donderdagavond 3 augustus ging onze actie 'Hobbelschommel voor Ronald McDonald' van start. Binnen 4 dagen is 95% van het streefbedrag door ons netwerk bij elkaar verzameld. Daar zijn wij uiteraard zelf ook door verwonderd! De overige 5% is binnengekomen via het delen op de social media van het Ronald McDonald kinderfonds zelf. 

Wij zijn benieuwd of we dit succes nog een keer kunnen herhalen en ook locatie de kindervallei kunnen verblijden met een Hobbelschommel. We hopen op jullie steun, een kleine gift maakt al het verschil :-)
 

Even een stukje achtergrond: Deze zomervakantie mochten wij opnieuw verblijven in een huis van het Ronald McdDonald kinderfonds. Deze tak van het fonds maakt het mogelijk om als gezin op vakantie te gaan, ook wanneer dit door een beperking van 1 van de kinderen minder vanzelfsprekend is. 
 

In het najaar van 2022 zijn we voor het eerst een weekend naar ‘Het Boshuus’ geweest, locatie Arnhem. Deze zomervakantie was er de mogelijkheid om naar locatie ‘ De Hoeve’ in Friesland te gaan. 
 

Deze huizen worden voor een groot deel gesponsord door grote (landelijke) en kleinere, lokale sponsors. Daarnaast werken er veel vrijwilligers om dit concept mogelijk te maken. Op deze manier is het mogelijk om het verblijf voor ouders betaalbaar te houden en te zorgen voor een unieke vakantie!
 

Onze dochter Jaïre geniet ontzettend van de Hobbelschommel die ze twee jaar geleden voor haar verjaardag heeft gekregen. Het lijkt ons een mooi idee om z’n Hobbelschommel aan deze bijzondere stichting te schenken (of een mooi bedrag om dit in de toekomst mogelijk te maken). 
 

Het Ronald McDonald kinderfonds maakt het voor ouders, belangstellenden en organisaties mogelijk om een persoonlijke actie op te starten. Wij willen graag uitnodigen om samen met ons te sparen voor een Hobbelschommel. Een mooi speeltoestel voor kinderen met en zonder beperking. Wellicht niet onbelangrijk om te vermelden dat de giften aftrekbaar zijn, het fonds is uiteraard een goed doel. Daarnaast is het mogelijk om je gift anoniem te geven. 
 

Onderstaand ook wat foto's van de Hobbelschommel die vandaag , 8 dagen na het starten van de actie, is geleverd door Auke Hakvoort van Hakvoort Toys (leverancier) aan locatie De Hoeve in Beesterzwaag. 
 

Uiteraard houden we jullie op de hoogte van deze actie😉
 

Alvast hartelijk bedankt voor jullie hulp!

Warme groet, Lennart, Rianne, Jaïre, Ian en Nolan

 

 

6 donaties

Hobbelschommellevering 5

Hobbelschommellevering 1