%

Marathon 2023

€  / €2.500

Stephan Poot, Wouter Mens, Martin Kooij, Kevin van der Meijs

Voor Ronald McDonald Huis Sophia Rotterdam

68 donaties

Marathon 2023

De Marathon. Veel mensen hebben het ooit onderling wel eens gehad over de marathon. Voor vele een bucket-list ding, een ding dat men ooit nog wel eens zou willen doen. Voor jezelf, voor de ervaring, voor de sport maar ook zeker voor een goed doel. Want dit evenement is het perfecte moment om wat voor het goede doel te doen!

Zo ook voor ons. Vaak over gehad, maar nooit het echt durven doen. Totdat Corona kwam en wij ineens geen voetbal meer hadden en hardlopen het enige was dat wij konden doen. In plaats van zaterdag een wedstrijd spelen, gingen wij hardlopen. Tijdens deze loopjes is uiteindelijk het idee gekomen om de marathon te gaan doen!

Nadat Martin & Wouter enthousiast geworden zijn na eerdere marathon ervaringen (Martin 2021 & 2022, Wouter 2022), zijn Kevin en Stephan nu ook aangehaakt.

Vanuit Voscon BV is Stephan al jaren lid van de Business Breakfastclub, waarbij er o.a. door het organiseren van ontbijtjes in de regio, geld wordt gegenereerd voor het Ronald Mcdonald Huis Sophia Rotterdam. Het zijn deze ontbijt sessies met gastsprekers en gasten die Stephan bewust maken van hoe goed het is dat er zoiets is in Rotterdam:

Gezinnen met kinderen die opgenomen zijn in het Sophia Kinderziekenhuis, een aangenaam ‘thuis’ geven tijdens de rollercoaster van intensieve zorg.

Tijdens trainingen heeft Stephan zijn ervaringen met het Ronald McDonald Huis Sophia Rotterdam met de rest gedeeld en voorgesteld om het lopen van de marathon te koppelen aan dit gigantisch mooie doel. De rest was gelijk overtuigd en enthousiast en ging hier direct in mee.

Het zijn namelijk ook verhalen die ons persoonlijk enorm raken.

Onmisbare vrijwilligers, betrokken donateurs en sponsoren brengen in Huis Sophia Rotterdam ouders en hun zieke kind dicht bij elkaar, wordt jij ook donateur en moedig je ons aan naar de finish op 16 april?

Voor verdere info verwijzen wij u verder naar de site: https://www.kinderfonds.nl/huis-sophia-rotterdam

 

Alvast bedankt!

Stephan, Wouter, Martin en Kevin