247-round action2 family bed blokken calendar chevron-right-blue cup daynight zon-maan EnvelopeSimple euro facebook family family Combined Shape flipflops gaming gift-together geef-samen kado group group vrijwilliger hands heart hearts-2 bike run home-walk Fill 1 houses huiskamer map Path nachtzoen open %% projects Download QR-code rolstoel Fill 1 Combined Shape siblings Combined Shape sofa star star teddy time time train twitter Combined Shape washing-machine whatsapp youtube

Tilburg Ten Miles voor Ronald McDonalds

€  / €1.000

Loekie van den Brand - Bluijs

Voor Ronald McDonald Huis Leiden

73 donaties

Tilburg Ten Miles voor Ronald McDonalds

Lieve allemaal, 

 

Onze Guus en Mick zijn op 3 december in Leiden geboren, met 29+2 weken ten gevolge van het TTS syndroom. Onze kanjers doen het super goed en dat het strijders zijn hebben zij al meermaals bewezen. 

De tijd rondom en na de bevalling is heftig in zo'n situatie en het feit dat je ver van huis bent maakt het dan zeker niet makkelijker. Door stichting Ronald McDonalds hebben wij altijd de mogelijkheid gehad om met het hele gezin dichtbij elkaar zijn en steun bij elkaar te vinden in deze bizarre tijd. Het is onbeschrijflijk hoe fijn dat is en wat dit bijdraagt aan de hele situatie. Wij zijn iedereen die dit mogelijk heeft gemaakt dan ook ontzettend dankbaar. 

Wij willen er graag een steentje aan bijdragen dat ook anderen deze mogelijkheid nu en in de toekomst kunnen hebben. Daarom zamelen we geld in zodat we de stichting hiermee kunnen ondersteunen, en ren ik (Loekie) de Tilburg Ten Miles op zondag 24-9-2023. Alvast bedankt dat jullie aan ons denken en willen steunen. Zo kunnen we families dichtbij elkaar houden in de tijden dat je elkaar het hardst nodig hebt. 

 

'Keeping families close'. 

 

Liefs,

Sven, Loekie en natuurlijk ook Jack, Guus en Mick.