Vers biologisch fruit huis Den-Haag

Door: Ajaykoemar Sewdajal-atmopa

Gedoneerd

€ 151,00

Streefbedrag

€ 1.500,00

Einddatum

82 dagen

Voor: Ronald McDonald Huis Den Haag

Ik kreeg in juni 2018 een zwaar auto-ongeluk. Daarna belandde mijn leven in een neerwaartse spiraal. Ik besloot die negativiteit om te zetten in iets positiefs: gratis biologisch fruit voor de gasten van het huis.

 

Ik wilde altijd al een goed doel steunen, maar wist niet wat voor goed doel.

 

Totdat ik voor het bedrijf Normec als legionellabeheerder begon in het Haga - en voor watercontroles langs kwam in het Ronald McDonald Huis Den Haag, Daar zag ik wat de vrijwilligers deden voor de gasten. Dat heeft mijn interesse gewekt.

 

Voordat ik iets kon ondernemen voor het huis werd mijn leven ruw opgeschud door een zwaar auto-ongeluk. Ik ben ontsnapt aan de dood. Dat besefte ik me op dat moment niet, maar dat konden de agenten en ambulancebroeders me later vertellen.

 

Een whiplash tot gevolg kostte mij mijn nachtrust en duwde mijn leven in een neerwaartse spiraal. Ik zat tegen een depressie aan.Toen dacht ik: ik heb zoveel negatieve energie in mij dat ik dat om moet zetten in iets positiefs.

 

Dus schreef ik de directie van Normec een brief, waarin ik voorstelde om een kamer in het Ronald McDonald Huis te sponsoren.

 

Het management dacht erover na, maar in de tussentijd wilde ik niet stil zitten.Het huis had behoefte aan vers fruit. Dat regel ik nu, samen met mijn broers, zus en zwager. 

 

In de keuken staat elke week een krat, gemaakt door mensen met afstand tot de arbeidsmarkt, vol  biologisch fruit – aangeboden door mij en mijn familie. Ook heeft de basisschool van mijn  dochter een sponsorloop voor het huis gehouden (€ 548 opbrengst). En hoorde ik later van mijn werkgever dat Normec één van de kamers drie jaar gaat sponsoren.

 

Ik wil hiermee bewijzen dat je een negatieve gebeurtenis kunt omzetten naar positieve actie. ,,Dat is ook iets wat ik mijn kinderen graag wil meegeven. Dit project geeft zoveel voldoening. Dat is heel belangrijk in het leven.

 

Daarom wil ik voor 2020 ook een jaar lang vers biologisch fruit. Ik kan het niet alleen. Wie helpt mij??. 

 

Donaties en aanmoedigingen

(5 donaties)

11%

Tamara Weber € ***,**

Nancy Wielders € 10,00

RML CONSTRUCTIES € 100,00
Mooi inititief!

Marloes Van der Donck € 20,00
Doe je best! Je kan t!

Anoniem € ***,**
Ajay je bent onze held maar dat wist je al!!

Berichten

Geen berichten.

Fotos

Geen fotoalbums.

Video's

Geen video's.