%

Wandelen voor RMD Utrecht

€  / €1.000

Tamara de Bruin

Voor Ronald McDonald Huis Utrecht

10 april 2023 is het 12 jaar geleden dat wij voor het eerste onze intrek hebben genomen in het Ronald mcDonaldhuis in Utrecht. Hier hebben wij een maand kunnen verblijven toen onze zoon op de NICU lag.

In januari 2014 hebben wij na de geboorte van onze dochter 2,5 maand in het huis doorgebracht.

Sinds die tijd is 'Het grote huis' ons tweede thuis en hebben hier meerdere keren kunnen verblijven.

Nu wij in een wat rustiger vaarwater zitten is het tijd iets terug te doen. Op 10 april 2023 ga ik van 'huis naar huis' lopen om op die manier geld in te zamelen voor ons tweede thuis.

De afstand die ik wil afleggen (66 km) staat symbool voor alle dagen dat wij niet heen en weer hoefden te rijden en dichtbij onze kinderen konden zijn.

Waarom het RMD?
Er zijn een heleboel goede doelen, van onderzoek naar allerlei ziektebeelden tot vermaak van zieke kinderen, dagjes weg etc.. Allemaal fantastische goede doelen. Maar het belangrijkste voor een kind is zijn ouders dichtbij hebben. En dit geldt stiekem ook voor de ouders.

Het motto van het RMD is dan ook "Keeping families closer".

De Ronald McDonaldhuizen ontvangen geen steun vanuit de overheid en zijn afhankelijk van sponsoren en fantastische vrijwilligers die zich inzetten in de diverse huizen door het land.

Om mijn voortgang/voorbeiding te kunnen volgen heb ik de volgende blog aangemaakt: https://wandelenvoorrmdutrecht.wordpress.com/

47 donaties